PVC VRATA PO MERI

PVC vrata su dobar izbor i ugrađuju se svuda gde se zahteva da prostorija bude topla, izolovana od vlage, kondenza i buke. Pored toga, PVC vrata kao i sva druga vrata moraju biti dobar čuvar prostorije od buke, neprijatnog mirisa, nasilnog ulaza…

Multifunkcionalna uloga pvc vrata se postiže na više načina uz poštovanje standarda.

PVC vrata izrađujemo u varijantama kao što su: jednokrilna, dvokrilna, ulazna vrata, balkonska, garažna, podrumska, blindirana sigurnosna i vrata za posebne namene.

Postoji standard po kome izrađujemo vrata, ali na zahtev kupca možemo napraviti vrata u svim oblicima i veličinama – van standarda.

Materijal poznatog nemačkog proizvođača je preduslov i neka vrsta garancije da su pvc vrata koje izrađujemo po specifikaciji bezbedni za ljude u pogledu čvrstoće i ekološkog aspekta – bezbedan materijal za izradu vrata.

Ono što naša pvc vrata pored kvaliteta i postojanosti nude jeste i energetska efikasnost i to ona koja se u većini zemalja EU zahteva. Možemo se pohvaliti vrhunskom izradom i obradom koja će vizuelno učiniti da vaša vrata izgledaju kao da su od pravog aluminijuma ili od drveta po želji.

PVC stolarija LenaPlast u svom katalogu vrata ima veliki broj gotovih rešenja za stambene objekte, sobe, kuće, terase, balkone, potkrovlja, podrume… To znači da ako imate potrebu da vam damo savet kakva vrata treba da se ugrade na određenom mestu, učinićemo to na obostrano zadovoljstvo.

Kao što smo već napomenuli, dezen, boja i oblik vrata na isti način se može izvesti kao za pvc prozore, što dodatno ulepšava enterijer ili eksterijer objekta. Praktikujemo da se boja vrata uklapa sa bojom prozora ali to ne mora da bude tako već prema idejnom rešenju ili vašem zahtevu. Znači, na vama je da odaberete šta želite, a mi ćemo vam vrata po meri napraviti i montirati brzo i kvalitetno!

Montaža i demontaža PVCvrata

Često se dogodi da je najpre potrebno demontirati stara PVC vrata, a zatim ugraditi nova PVC vrata. Mi smo tu da po vrlo povoljnoj ceni uradimo ovaj posao. Demontaža starih i montaža novih PVC vrata je naš posao koji obavljamo profesionalno i brzo.

Naša PVC vrata su se izuzetno dobro pokazali u svim vremenskim uslovima.

PVC vrata po meri

Odvoz stare stolarije GRATIS

Call Now Button