ALU stolarija

ALU stolarija visokog kvaliteta!

Kod ALU stolarije najzastupljenije su dve vrste profila: aluminijumski profil sa termo prekidom i aluminijumski profil bez termo prekida, takođe poznat i kao hladni alu profil.

Aluminijumski profil bez termo prekida ima slabije termo-izolacione karakteristike i namenjen je prvenstveno komercijalnim objektima, dok za stambene objekte preporučujemo ALU profil sa termo prekidom koji ima znatno bolja termo-izolaciona svojstva. Aluminijumski ALU profili se štite plastifikacijom i eloksažom. Plastificirani profili su dostupni u velikoj paleti boja bez velike razlike u ceni.

Koje su prednosti ALU stolarije?

Aluminijumska ALU stolarija je nezamenjiva u poslovnim objektima gde su prioritet mehanička svojstva u odnosu na termo-izolaciona, jednostavna je za održavanje i ekološki opravdana jer je aluminijum materijal prirodnog porekla koji je moguće u potpunosti reciklirati.

U proizvodnom programu aluminijumske stolarije odlučili smo se za proizvođača alu profila „Alumil“ i njihove serije 11000 i 15000. Za ove profile koristimo okov elegantne spoljašnjosti sa jakim unutrašnjim mehanizmom, čuvene italijanske fabrike „Fapim“, da bi besprekorno funkcionisali vaši aluminijumski prozori i aluminijumska vrata.

Odvoz stare stolarije GRATIS

Call Now Button